Saturday, April 16, 2011

Futsal itu BOSAN bagi seorang isteri

Argghhhh.. aku nk mngadu kebosanan aku kt KALIAN sume.... xkire korang nk bace ke tak.. aku nk ngadu jgak... Huwaaaaaaa.....

Aku sbnarnye GERAM dgn hasben aku bile die men bola .... xsuke.. xsuke..xuke nk mnunggu die... lame tuuu... 2jam aku trcongok dkt situ nunggu die... bosan taukk... klu xekot kang kecik ati... ckp istri xmo bg support... http://www.emocutez.com
Kalau seminggu sekali die men bola tuu xpe lh jgak... ni... seminggu smpi 3x.... haisshhh.. saket tol ati aku...

Dan akhirnya aku swuh die buat prjnjian.. time brsukan boleh dua kali smnggu sahaja... 1x smnggu tok men Futsal, 1x smnggu tok men Badminton... slbihnya adalah mase tok brsame istri hokey... naseb die ok.. korang rase kejam ke aku swuh die brjanji cmtuh?? DURHAKA tak?? ahahah...
http://www.emocutez.com






5 comments:

Azlan Hasan said...

hehehe..kawan2 dia x bwk GF or isteri ke??klu ade ko ajak laa mereka melepak minum di kedai terdekat..derhaka??xtau laa tp klu mutual consent kira okey kot..hehehe

Regards,
-Strider-

MrS. SoPhiE's ♥ ya said...

hahaha... ade lh sorg pngikut setia.. GF kawan die tuh... mutual consent ea.... mule2 die xstuju gak.. tp drpada aku xbg pegi lngsung, lg susah kannnn???


bukan Quennn Controll yeerrkk... hahahaha...

Azlan Hasan said...

haha..kalo stakat xsuka main futsal beribu lg pompuan ade kes cam ko..hehe..itu xkira queen control..tp kalo dia nak sepak arah mana pun ko yg tetapkan br kira queen control..hahahaha.. :)

Regards,
-Strider-

Miss Sunshine said...

ishk, tak durhaka mcmtu asalkan ade mutual understanding... hehe..

MrS. SoPhiE's ♥ ya said...

xdurhaka kannn??? hikhikhiksss..