Wednesday, July 6, 2011

3 month pregnancy..... Alhamdulillah...

1stly, aku bersyukor ke hadrat illahi.... krn atas limpahan kurnianya, aku disahkan pregnant... brcampor gaol perasaan aku nih.... happy, suka, gembira, sedih, takot... owh, tuhan aje yang tau... n hasben boncet?? of koz... die terlalu gembira n sangat2 mengambil berat... sampai suruh aku benti keje, sanggup amek cuti setiap kali medical check up.... n sediakan semua kemahuan aku.... pendek kate, nak ape je, sume dapat.. alhamdulillah, aku dkurniakan lelaki sebaik die... bersyukor sgt2...

Minggu lepas, ade buat scan dekat C.S Koh... Ya, Allah... macam nak menangis rasenye bile tngok image yg trpampang kat screen... xsangka dalam rahim aku ade satu lagi nyawa yang berdenyut... alhamdulillah.. dah cukop sifat, kaki dan tangan dah terbentuk...jantung berdenyut laju.. comel sgt... tapi still kecik lagik... n hasben sgt2 happy bile tngok bby tu gerak2... hihi... lucu tngok die... Almaklumlah... 1st baby..

Aku berharap sgt kali ni, akan selamat semuanya... xsanggup nk tengok hasben boncet nangis lagi... sbb dah 2x aku miscarriage... hasben boncet mmg btol2 mngharap... Aku cuba jage sebaik mungkin..walaupon morning sickness yang terok... sampai masuk ward 2x... gara2 muntah yang terok, air dalam badan pon kurang.... aku cuba kuatkan semangat... Kalian pon, doa2 kan lah yerk... supaya semuanya selamat sampai waktu aku mlahirkan... amin.....

6 comments:

Effa ♥ said...

alhamdullilah!
congrats dear, I'm happy for u :)

yuna said...

jage diri elok2 ye cayang.... ^_^

LyNaAlyaa said...

Hye! Nak tahu SISTEM BUAT DUIT SAMBIL TIDUR? Jum belajar cara jana pendapatan di rumah. Berminat? Dapatkan LAPORAN EKSKLUSIF secara PERCUMA tentang system ajaib ini di sini --> http://bit.ly/mwPivE

MrS. SoPhiE's ♥ said...

Effa :: tengkiu... im happy 2....
yuna :: tengkiu ye kakak comel... rndu nk karok2.... hahahahah

atieserina said...

congrats babe..
jg dri jg kndungan..
mudah2an slmt smpi melahirkn baby yg comel.. ^_~

MrS. SoPhiE's ♥ said...

amin.... tengkiu makcik....